Адалберт Зафиров най-вероятно до дни ще бъде освободен като треньор на ЦСКА 1948. Младият специалист едва ли ще запази поста си, а основната причина за това е концепцията, която е изготвил за развитието на "червените". Към този момент Зафиров обаче още е треньор на ЦСКА 1948 и утре ще води тренировката на футболистите.

Преди няколко дни шефовете на клуба, който скоро започва участие в Четвърта лига София град - юг, са получили концепция от Зафиров за развитие. Тя обаче не се вписва във вижданията на ръководството, дори нещо повече - сериозно се разминава с техните.

По тази причина шефовете ще се съберат, за да обсъдят бъдещето на треньора, но на 99% то е далеч от ЦСКА 1948. Срещата относно Зафето ще бъде до края на седмицата, като веднага след нея ще има яснота, научи БЛИЦ СПОРТ.

Все още не са водени официални преговори за наследник на Зафиров, но в последните седмици от клуба са провели срещи с няколко специалисти, които са разкрили вижданията си относно новия клуб. Именно тези изминали срещи ще повлияят при избиране на следващ треньор на ЦСКА 1948.

Адалберт Зафиров започна работа в клуба при неговото учредяване. В предсезонните контроли той записа четири победи, две равенства и една загуба.