Голмайсторът за ЦСКА във финала за Купата на България Станислав Маламов каза, че успехът е дошъл заради страхотния колектив в клуба. Той отбеляза в 12-ата минута във вратата на Монтана, което се оказа достатъчно на "червените" да ликуват.

"Усещането е невероятно. Пожелавам го на всеки, който се занимава с тази професия. Пред тази великолепна публика, пред толкова души не бях играл аз, а и много от другите момчета. Искам да поздравя всички тях, които ни подкрепят", каза Маламов и обясни в какво се крие силата на ЦСКА - "Този юмрук, отборът, като цяло всичко, от първия до последния човек, от човека, който се грижи за тревата до ръководителите. Всички хора са допринесли за този успех."

"ЦСКА е марка за българския футбол, най-титулуваният клуб. Като знам и какъв човек стои зад отбора, като ми звънна Христо Янев нямаше как да откажа. Всички ние работим здраво, имаме мечти. Мястото на ЦСКА е в "А" група, виждате, че първенството от 9 отбора няма смисъл. Дори неутралните фенове знаят, че ЦСКА трябва да бъде в "А" група", добави Маламов.

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!