Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев участва в демонстративен мач между бивши играчи на "сините" и миналогодишните шампиони от аматьорския турнир "Каменица Фен Купа” – "Каталунците Кирчево”.

Халфът коментира случващото се в българския футбол и ЦСКА. "Нямам представа какъв ще е новият формат на първенството. Дано да е успешен и да се спре с компримисите. Не трябва да се прави компромис за ЦСКА. Един подобен компримис води до много други. Не може в Левски да се работи правилно, а в други отбори не", каза Гаджев.

"Следя ситуацията с Левски. Пожелавм им успех и ще им стискам палци срещу Марибор. В Левски трябва да се дава шанс на младите, но и те трябва да си заслужат мястото в отбора."

"Изкарах 5 седмици, в които се готвих по-скоро ментално в Ковънтри. Даде ми се малка възможност да играя. Не бях готов за цял мач, но се надявам от следващия сезон да имам повече възможности за изява", каза Гаджев.

"Надявам се Великобритания да преусмили гласуването си на референдума. Ще е неприятно, ако наистина се стигне до излизане от Европейския съюз, но не мисля, че ще бъда засегнат по някакъв начин, защото договорът ми е за още една година", допълни халфът.