"Да, подадох оставка!", потвърди синдик Дора Милева ексклузивно пред БЛИЦ, след като съобщихме, че се оттегля

"Заплашваха ме! Днес на "Армията" имаше хора, които действат със силови методи, искат да получат емблемата на ЦСКА", разказа Милева.

"Вътре бяха допуснати лица, които нямат нищо общо с наддаването", добави синдикът, визирайки нахлуването на доста фенове при нея.

"Смятам, че проблемът е в мен. Щом две години аз съм проблема, тогава аз ще бъда решението - няма синдик Милева, няма проблем. Да, проблемът вече е отстранен", категорична е Милева, която си навлече много главоболия, заемайки се с делата на "червения" клуб.

"Не съм обмисляла по-рано да се оттегля. Днес реших да подам оставка. Утре ще входирам в съда молбата си. Дано проблемът се реши. Какво ме накара да се оттегля ли? Видяхте какво се случи на стадиона. Невъзможно беше провеждането на търг, недопускане на кандидати... Пуснаха хората от ЦСКА-София, а тези от ЦСКА 1948 - не. Нормално ли е това? И всъщност имаше пет оферти, а не четири", разкри Милева.

На въпрос от кого е била петата оферта, синдикът каза: "Няма да коментирам имена, не ме питайте".

Дали е очаквала подобно развитие на събитията днес, Милева обясни: "Получих уверения, че всичко ще бъде нормално, но в крайна сметка не се получи. Няма как да се проведе нормален търг, желая успех на феновете на ЦСКА."

"Сега трябва да се назначава нов синдик и след това да се провежда нов търг", добави Дора Милева.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига