Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров, който изигра много силен мач при победата с 2:0 над Черно море в Каварна, направи интересно изказване след двубоя от 20-ия кръг на Първа лига.

"Когато побеждаваш, винаги е добре. Аз съм максималист и винаги искам да побеждавам. Радващо е, че се върнах отново в игра. С победа. Благодаря на Господ, че ми даде възможност отново да играя. Надявам се, че ще продължим да побеждаваме. Не ми липсва игрова практика. Не съм я усещал още от първата контрола в Испания. Как да ви кажа - то или го имаш, или го нямаш. Игрова практика да ги чакаме някои да се адаптират по две години. Други не са играли три седмици и после ги чакаме половин сезон. Или го можеш, или не", започна пред камерата на "Спортал" Николай Бодуров.

Попитан за лошия терен в Каварна, защитникът коментира: "Какво да кажа?! После се чудим как хората играят в Европа и защо сме на това ниво. И когато излезем в европейските турнири, ни бият разни измисленяци. Вижте на какво играем. Не искам да коментирам. Двата отбора играят с дълги топки и борба. Нещо като ММА. Но се радвам, че победихме. Все пак в такива грозни мачове се вижда кой отбор има характер и кой е голям отбор. Когато побеждаваш в такива мачове, значи израстваш."

Относно мача с Левски, който ще се състои на 4 март, Бодуров сподели: "Има време до Левски. Какъв по-специален мач? Дали играем с Левски или с Монтана - все тази. Няма значение. Излизаме да победим. Играем със самочувствието на най-добрия отбор в България, поне според мен, в историята на българския футбол."

Кадрите са на Sportal.bg:

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига