Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри огромното си задоволство от категоричния успех с 3:0 над Левски в дербито на 30-ия кръг на Първа лига. Специалистът поздрави футболистите си, но отчете факта, че е трябвало да реализират още попадения във вратата на "сините".

"Мисля, че постигнахме победата благодарение на колективните действия на играчите. Този път си реализирахме положенията и съм щастлив. Това беше най-малкото, с което можехме да бием Левски. Поздравявам момчетата и публиката, която беше нашият 12-и играч".

"Щеше да е жалко да допуснем грешките, които допуснахме в предния мач с Левски. Има обаче какво още да се желае в нашата игра. Все пак съм доволен, все пак това беше дерби. Симао е страхотен футболист. Доволен съм от всички. Нашите привърженици не трябва да се притесняват, ако някой от играчите ни отсъства. Ние имаме страхотни футболист. Имаме 20 титулярни играча", каза Белчев.

"Не ме интересува какво се пише за мен. Аз виждам, че отборът ми играе добре. В началото се притеснявах, защото бяхме непостоянни. Моята работа е отборът да играе добре. Допуснахме някои слаби резултати най-вече заради наши си грешки. Никой не е застрахован да сбърка обаче".

Белчев коментира и неприятните инциденти по време на срещата, когато Стефан Генов беше уцелен с предмет в главата: "Всички са добре. Неприятни бяха тези сцени. Не трябва да се допускат. Дербито трябва да е празник за всички фенове".

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига