„Никой от ЦСКА не ме е уведомил за рокадата, която е извършена с цел освобождаването ми от поста изпълнителен директор”, заяви пред БЛИЦ СПОРТ Александър Тодоров.

„Аз научих от Търговския регистър. Там е направена промяната, която ще влезе в сила след три работни дни”, добави вече бившият шеф в Борисовата градина.

„Питате ме какви са мотивите за отстраняването ми. Ще бъда директен и прям пред вас. Станах жертва на моите принципи. А те са, че аз твърдо и категорично държа ЦСКА да бъде оздравен. Държа автентичният ЦСКА да оцелее, а не да се регистрира ново дружество. Нито пък да стават трансформации и сливания с други клубове. Поради тази причина ме елиминират. Другата седмица ще елиминират и синдик Дора Милева. Почти съм сигурен, че и тя ще бъде отстранена. Двамата ще бъдем аут от ЦСКА, защото само ние с нея сме в правото си да внесем план за оздравяването на настоящото дружество. И за да се блокира този ход, ми посочват вратата”, каза още Тодоров пред БЛИЦ СПОРТ.

Бил съм действал в ущърб на клуба? През изминалата седмица изпратих две писма. Едното до БФС с молба да бъдем допуснати до „А” група. Другото до УЕФА с молба да бъде преразгледано наказанието ни. Е, тези ми действия против ЦСКА ли са? Поради тези причини ли ще ме дадат на прокуратурата?

Искам да подчертая, че не съм нито привърженик на Гриша Ганчев, нито на Васил Божков. Аз съм цесекар. Ще се повторя за пореден път. Най-добрият ход е да бъде оздравен клубът. А вие много добре знаете настоящото ръководство какво цели. То няма никакво намерение да оздравява ЦСКА. Ама никакво!”, завърши Александър Тодоров.