Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че след изгонването на Иво Иванов футболистите му са контролирали играта и заслужено са спечелили с 1:0 срещу Берое в мача от деветия кръг на Първа лига. Това е първи успех за Черно море в Стара Загора от 10 години насам.

„Идеята бе да дойдем и да победим. Това се искаше от нас - да сме агресивни, когато Берое владееше топката. Но изпускаме положения и това понякога оказва влияние. След изгонването на Иво Иванов ние владеехме играта. Опитахме се да сме агресивни, но смятам, че днес победихме с владение на топката”, сподели Гонзо след мача.

„Проблемът е в нашите домакински мачове, че понякога подценяваме съперниците ни, изпускаме положения. И тук можеше да ни изравнят и треперихме до края. Винаги когато поведеш, пред теб се разкриват различни тактически варианти. Знаехме, че Берое ще излезе напред. Берое ни е пряк конкурент за шестицата. Доволни сме“, добави Иванов.

„Не съм бил изнервен. Знам, че отборът ни е добър и играем добър футбол. Смятам, че и с Лудогорец, и ЦСКА, и със Славия се представихме добре. Само ако в един мач влезеш психически не толкова мотивиран, може да ти коства успеха. Първенството е равностойно. Радвам се за Иван Коконов и за целия отбор. Направихме добра атака при гола ни. Подготвям отбора така, че всеки мач да излизаме за победа. Какво ще стане срещу Верея, ще видим. Мисля, че ще излезем спокойни и мотивирани“, завърши Гонзо.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига