Тервел Пулев победи поляка Якуб Войчик с технически нокаут близо минута преди края на третия рунд в основния подгряващ мач на боксовата гала в „Арена Армеец” преди голямата битка между брат му Кубрат и американеца Кевин Джонсън за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Противник на Тервел трябваше да бъде французинът Мустафа Амиш, който има 4 победи (1 с нокаут) и 2 загуби, но той се отказа заради контузия, получена по време на тренировка обаче, стана ясно, че Тервел ще се изправи срещу поляка Якуб Войчик и успя да го прати в нокдаун още в първия рунд.

Във втората част братът на Кобрата действаше с умерена агресия, но продължи да нанася тежки удари на противника си. Тервел Пулев тръгна с мощно дясно кроше в третия рунд и продължи да раздава прави удара и ъперкъти, за да прати поляка отново в нокдаун минута преди края на рунда. След това Тервел довърши поразклатилия се Якуб Войчик и спечели срещата с технически нокаут. Трябва задължително да се отбележи, че полякът определено не бе от класата на българина.

Това бе трети мач на по-малкия брат от популярната българска боксова фамилия. Той дебютира в "Арена Армеец" през декември. Тогава нокаутира хърватина Томислав Рудан, а в началото на април 34-годишният българин записа втория убедителен успех. Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон отказа за по-малко от три минути грузинеца Рамази Гогичашвили.