Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев отдели част от времето си на Великден, за да гостува в предаването „Тази сутрин“ на „Нова телевизия“. Той разкри, че днес пътува обратно за Германия. Кобрата говори за религията, вярата, патриотизма и предстоящия мач с Кевин Джонсън.

"Религиозен съм, доколкото мога. Не стигам до крайности. Прочел съм Библията, опитах се да я разбера. Ходя на църква, когато мога. Много е важно да имаме вяра не само в Господ, но и в себе си. Важно е всеки да осъзнае, че всичко зависи от нас. Господ ни е дал силата да се моделираме, променяме, не само телом," обясни Кубрат.

"В България съм само за два дни. За празниците. Човек трябва да почива, за да се раздава после напълно. Днес пътувам обратно за Германия," допълни Кобрата.

"Защитавам пояс. Ако спечеля, след това ще имам право да играя с победителя от Антъни Джошуа - Владимир Кличко. Джонсън е неудобен, има много опит на ринга. Самюел Питър имаше визитката, беше сериозен, но нямаше подготовката. Кевин Джонсън е по-подготвен и много неудобен. Аз смятам, че съм по-добрият боксьор и мисля да го покажа на ринга, но това е бокс, един удар решава всичко. Човек се учи повече от грешките си, от загубите, отколкото от победите. Аз постоянно се анализирам."

"Рамщайн“ сме ги поканили, казаха, че ще дойдат, но не са потвърдили на 100%. Доста говорихме с моите промоутъри, за да свалят цените и да са достъпни за българската публика. За мен винаги е било важно да дам на българите нужната атмосфера," заяви българската звезда на професионалния бокс.

"Патриотизмът може би е модерен в политическите среди, но когато е истински си личи от 100 километра. Когато човек милее за България, си личи. И аз не мога да си обясня откъде идва в мен това чувство. Но пред тази идея всичко бледнее. Това е смисълът - не само аз да съм добре, а да е добре цяла България. Това ми носи удоволствие," призна Пулев.

Боксьорът беше откровен и на въпрос за времето, в което да очакваме негов наследник: "Засега нямам време и не съм се концентрирал върху тази част. Но всяко нещо с времето си."

Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.