Кубрат Пулев за пореден път демонстрира оптимизъм относно предстоящия в петък сблъсък с американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец". На официалната пресконференция преди срещата българският боксьор изрази увереност, че ще защити интерконтиненталната си титла на WBA.

"Смятам, че съм добре подготвен, защото направих добри спаринги. Вярвам в своите възможности и собствените си сили. Съперникът ми също е подготвен добре, има характер и е изиграл повече мачове от мен в професионалния бокс. Не е лесно да се пречупи такъв противник, но в петък аз ще покажа как ще го направя. Кевин Джонсън е боксьор, който ще опита всичко, но няма да успее", заяви Пулев.

Кобрата отговори и на закачката на Кевин Джонсън, че ще си тръгне с българска жена за Америка. "Той няма да си намери българска жена, може само да ги гледа и да им се радва, защото българките са много красиви. Може да се снима с тях, но нищо повече."

Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.