Кубрат Пулев изрази задоволство от победата си срещу американеца Кевин Джонсън за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA), въпреки че не успя да нокаутира американеца за 12 рунда в „Арена Армеец”. Кобрата заяви след мача, че се моли на Бог за световната титла, но не всичко става само с молитви.

"Супер неудобен противник, казах го и преди мача. Това се потвърди. Има загуби от световни шампиони. Наистина и аз го надиграх, но беше сериозен противник. Невероятна публика, благодаря на всички хора, които са тук. Българите са много емоционални и благодаря за тази подкрепа, която винаги дават. Определено го надиграх с повече и по-точни удари. Надиграх го в последните няколко рунда. Навежда главата и това е естествено, иначе ще бъде нокаутиран. Опитах, играх до последно за всичко, но някак си не можах да намеря точния удар, за да го сваля", сподели след сблъсъка Кобрата.

Надявам се и се моля на Господ да се случи световната титла. Само с молитви не става и трябва още много да работя. Трябва да надградя и имам още много какво да покажа. За световната титла ще се подготвя много добре. Два-три месеца се готвих за този мач. Противникът беше супер неудобен. Очаквам да вляза в здрава подготовка за световната титла, за да бъда не само адекватен, но и да победя", допълни Кубрат Пулев.