Американският боксьор Кевин Джонсън заяви, че феновете няма да помогнат на Кубрат Пулев на ринга, въпреки че ще дадат всичко от себе си и ще го подкрепят от трибуните този петък в битката за Интерконтиненталната титла в зала „Арена Армеец”.

"Готов съм да победя Кубрат. Наслаждавам се на престоя си тук. Разглеждах много, стараех се да си прекарвам добре, срещнах страхотни хора. Тук е едно много красиво място. Ще се наслаждавам преди мача, ще се наслаждавам и след мача, а също така ще се наслаждавам след победата на следващия си двубой”, коментира Джонсън след първата открита тренировка с Кобрата днес.

„И преди съм се изправял срещу съперник, който е подкрепян от феновете. Може да скандират в негова полза колкото си искат, но не може да му помогнат на ринга. На ринга сме само двамата, преди също съм бил в такава позиция и колкото и да викат, победителят може да е само един", сподели Джонсън след откритата си тренировка.

Програма на Кубрат Пулев и Кевин Джонсън в София

Четвъртък, 27 април
18.30 часа, Официално претегляне - Кубрат Пулев и Кевин Джонсън - Парк център София, 3-ти етаж (бул. „Арсеналски“ 2)

Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.