Боксьорът Благой Найденов е на път да възроди кариерата си. Талантът, наричан Малката Кобра, се завръща на ринга.  

Столичанинът стана олимпийски и световен шампион за младежи при 81-килограмовите през 2014 г. Тогава беше обявен и за най-добър млад спортист на България. На 21 февруари 2015 г. обаче Найденов самоволно реши да стане професионалист. Той беше нокаутиран от абсолютния анонимник Йонуц Илие още във втория рунд,след което правата му бяха спрени.


Сега обаче Благой получава втори шанс да се докаже. Той е част от 30-те състезатели, които са повикани на лагер на базата в „Дианабад“. На 16 януари те ще се качат на високопланинската база "Белмекен", където ще се подготвят до 7 февруари. Тренировките ще са насочени предимно към започващия на 20 февруари турнир "Странджа" в зала "София".

Както е известно, Малка Кобра се прочу и с любовната си връзка с фолкпевицата Деси Слава. Двамата не пропускат възможност да демонстрират открито чувствата си, въпреки сериозната възрастова граница помежду им. Само допреди дни влюбените бяха на екзотична ваканция на Малдивите.

Според запознати именно фолкдивата е повлияла благотворно върху формата на младока. Тя го е вотивирала и да се върне към бокса.