Феновете на бокса и Кубрат Пулев днес ще имат възможността да видят нещо за първи път в България. Нещо, което предшества всички по-големи мачове на професионалния ринг в Европа и света. За първи път Кубрат Пулев ще проведе открита тренировка на родна земя. Тя ще е от 17:00 часа в Парк Център София и ще бъде открита за фенове и журналисти. Събитието дори ще бъде предавано пряко по Диема спорт. Тренировката ще продължи около 20 минути.

Очаква се в заниманието да вземе участие и легендарният немски треньор Ули Вегнер, който от известно време подготвя Пулев.

Естествено в откритата тренировка ще вземе участие и Самюел Питър. Бившият световен шампион по бокс каца по-късно днес в София. От летището той ще се отправи към хотела, в който ще бъде настанен. Малко по-късно той ще се отправи и към откритата тренировка.

Още една изненада за феновете са подготвили организаторите на галавечерта, която е на 3 декември (събота) в „Арена Армеец“. Тервел Пулев също ще се включи в днешното занимание.

Утре боксьорите ще участват в пресконференция, а в петък е кантарът. Той отново ще бъде открит за фенове и ще започне в 16.00 ч в Парк Център София.