Keвин Джонсън беше атракцията на пресконференцията преди мача му с Кубрат Пулев, който е в петък в зала "Арена Армеец". Американецът демонстрира самочувствие и отново се закани на Кобрата. Джонсън говори на официалния брифинг преди петъчната гала. На пресконференцията участваха още Кубрат Пулев, Тервел, мениджърът на братя Пулеви - Нисе Зауерланд, треньорът на Кобрата Ули Вегнер и др. 

Още преди да пристигне в София, Джонсън бе заявил, че иска да си тръгне от България с нова приятелка, като не пропусна да отправи шеговит призив: "Искам да кажa на българките да дойдат и да се покажат. Няма да напусна България без жена." 

Кубрат Пулев бързо му отговори - "Няма как да му дадем българска жена, не само ще го победим на ринга, но и ще му попречим да си вземе жена."

"Много се радвам, че съм тук и се завръщам на професионалната сцена. В последните две години отсъствах от ринга и много мислих дали да се завърна. Моята цел е да прекъсна устрема на Антъни Джошуа. Тренирах много усилено в последно време. Аз не съм Самюел Питър - да дойда тук и да се откажа. Искам да покажа, че няма да се откажа, въпреки загубата от Джошуа", каза Джонсън.

"Другият ми треньор не успя да дойде в София, защото има сложни семейни проблеми. Аз искам да му покажа, както и на Гари, че всичките усилия са си стрували. С него тренирахме много усилено в Маями. Имаше много спаринг партньори и сме добре подготвени. Радвам се, че завръщам на това ниво. Приемам мача много сериозно. Аз обичам да прекъсвам мечтите на хората. Тук съм, за да покажа на България какво може да направи едно момче от Ню Джърси", коментира американецът.

"Кубрат се провали в опита си да стане световен шампион, аз също имах подобен, но не се отказвам. През 2003 година имах възможност да се срещна с Ули Вегнер и той дори тогава се грижи за мен. Искам да му благодаря, защото много ми помогна. Трябваше наистина да се справям с чудовища. Той ме е виждал както в най-слабите ми моменти, така и в най-силните. Който пречупи другия, той ще спечели. Аз със сигурност няма да се пречупя. Имам сили да се преборя с Пулев", каза Кевин Джонсън.

Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.