Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще се боксират на 7 май в Хамбург. 32-годишният британец вече няколко пъти нападна словесно българина, включително на общата им пресконференция в София. Двамата са съотборници в немския клуб "Заурланд". Поредното изказване на Чисора стана след завръщането му от подготвителен лагер в Калифорния.

“Пулев има победи срещу боксьори, които не стават и за скрап. Владимир Кличко пък го преби просто защото не знае как да се бие”, изригна Чисора, който допълни, че единствено Тони Томпсън е бил на някакво ниво от съперниците на Пулев.

“Аз имам мачове с Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Виталий Кличко. За какво говорим изобщо? На 7 май Пулев ще научи реалността, а тя е, че не го очаква нищо друго освен нокаут”, допълни британецът.

Припомняме, че в София Чисора нажежи обстановката и каза: “Пулев се бие като аматьор. Готов съм да го срещна и в София, резултатът ще е същият.” В бокса преди подобни двубои думите и шоуто преобладават така че е съвсем нормално съперниците да разменят "любезности". Пулев не му остана длъжен и нарече британеца добър комедиант.