Десетина фенове на Ботев (Пловдив) не дочакаха първата тренировка, която е от 18:00 часа и привикаха току-що представения Николай Митов на разговор. Митов излезе от съблекалнята и дойде при феновете, предава Plovdivderby.com. Както е известно, още от момента, в който стана ясно, че има възможност Митов да поеме тима, феновете се обявиха категорично против него.

"Махай се, говедо. Ето ти метла, измети се сам. Не си желан. Ще бъдеш тероризиран както на стадиона, така и извън него, докато си в нашия клуб. Някой може да не идват на стадиона докато ти си тук, но други ще сме на всеки мач и ще те плюем, обиждаме и целим с каквото имаме под ръка, докато не се махнеш. Разбери, не те искаме в нашия клуб. Не ни интересува колко си работлив, какви са ти плановете и така нататък. Не те познаваме, не те мразим. В Ботев просто място за говеда като теб няма. Ти си едно футболно недоразумение! Отивай си в Септември. Работи си спокойно и си вади прехраната. Тук не си желан. Днес ти го казваме като на човек, от утре няма да е така"  категорични бяха привърженици на Ботев, които пробваха да влязат и на пресконференцията, но не бяха допуснати.

Тренировката на Ботев Пловдив от 18:00 часа ще бъде отворена смо за журналисти, а заниманието ще е на терен номер 2, който е максимално отдалечен от всички огради на комплекса в Коматево.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига