Защитникът на Ботев (Пловдив) Цветомир Панов ще отсъства в следващите три двубоя на тима, информира официалният сайт на клуба. Десният бек получи травма на задния бедрен мускул по време на срещата с Черно море и напусна принудително терена още в средата на първото полувреме.

Медицинският преглед показа разкъсване на мускулни влакна, което означава, че Панов ще пропусне предстоящите преди прекъсването в първенството мачове с Нефтохимик за Купата на България, и Левски и Монтана за първенството. Ако лечението премине по план, Цветомир Панов трябва да бъде на линия за градското дерби срещу Локомотив на 20 ноември.

Треньорът на Ботев Николай Киров има сериозни кадрови проблеми преди срещата с „шейховете“ в четвъртък. Освен от Панов, наставникът на "канарчетата" ще бъде лишен още от услугите на наказания Даниел Златков, а под въпрос за мача е Крум Стоянов, който пропусна заниманието на тима в понеделник заради мускулна травма в бедрото. Киров не може да разчита и на трайно контузените Фелипе Бризола и Лъчезар Балтанов.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига