Временният старши треньор на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов беше критичен към играчите си след загубата с 0:5 от Лудогорец и засипа с похвали шампиона на България.

"Много рано ни вкараха, с ранен гол тръгнахме пак. В 9-ата минута ли беше някъде... Исках да затворя мача, първото полувреме поне да завърши 0:0 и след почивката да изнесем по-напред играта, но явно Лудогорец е една класа над всички и не можем да сме им конкурентоспособни", каза Сирмов пред Диема Спорт 2.

"Може би и контузиите оказаха влияние, но нали затова са 22-ма. Трябва да влизат тези, които са резерви и да показват качества. На полувремето направих две промени, но явно силичките ни са дотук", продължи Сирмов.

"Оптимист съм за отбора, боря се със зъби и нокти да се оправим. Много е трудно, но трябва да успеем. Има още много мачове, сега имаме още две битки от редовния сезон. Трябва да наблегнем малко на подготовката за прекъсването. Имаме някакъв потенциал, но на моменти грешим фатално", каза Сирмов и разкри на какво се дължат тези грешки в състава - "Психологическата обремененост ни тежи за тези грешки. Видяхте първия гол - статично положение, на задна греда и бум! Гол! Но Лудогорец играе бързо, пресира, атакува и се получават такива резултати", добави треньорът.

"Не знам кой ще е старши треньор, аз съм в клуба, имам договор. Новият треньор (б.р. - Александър Димитров) ще си определи екипа, а ръководството ще прецени каква да е съдбата ми, дали да съм в щаба на новия наставник", завърши Сирмов.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига