Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов оправда загубата от ПСЖ с 1:3 със спортния шанс и късмет. Разградчани отстъпиха на стадион "Васил Левски", след като поведоха в резултата, а при 1:2 пропуснаха да изравнят от дузпа.

"ПСЖ е отбор, който е топ ниво, един от топ отборите в Европа. Те играят колкото им трябва. За да победиш такъв отбор трябва да имаш доста късмет и спортен шанс, който днес не беше на наша страна", започна Стоянов.

„Вместо да изравним от дузпата, в следващата атака след рикошет, топката влезе във вратата. Това е липса на късмет. Когато нямаше късмет срещу такива отбори, наистина си обречен. Мисля, че хората видяха, че Лудогорец умее да играе футбол. Не мисля, че трябва да бъдем с наведени глави“, коментира още вратарят.

„Всеки даде всичко от себе си. Не можем да бъдем доволни от загуба, но трябва да бъде доволни от това как стояхме на терена и да коригираме грешките си за мача с Арсенал. Показахме го още в Лига Европа, че не сме отбор, който да се върне в защита и да играе за 0:0. Опитваме се да играем така, както играем и в Първа лига. Не усещам яд, защото всички знаем, че ПСЖ е голям отбор“, завърши Стоянов.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа