Oказалият се ненужен в Локомотив (Пловдив) Мартин Райнов много скоро ще има нов отбор. БЛИЦ СПОРТ научи, че битка за подписа на национала водят ЦСКА, Берое и Славия.

Както вече стана ясно, "армейците" са по следите на 24-годишния халф, който беше отписан от Едуард Ераносян и му предстои раздяла със "смърфовете".

На "Лаута" се надяват да приберат трансферна сума за габровеца, към когото вече има отправени предложения. От родния му Берое първи го поканили с молба да се върне в клуба, научи БЛИЦ СПОРТ. Райнов беше собственост на клуба от Стара Загора в периода 2010-2014 г. Беше преотстъпван в Етър, Сливен, Банско и Хасково. След това рита в Локомотив (Горна Оряховица), а от година е в Локомотив (Пловдив), където се наложи като основен играч, но въпреки това Ераносян го зачеркна.

На този етап Райнов не дава отговор на нито един от кандидатите за подписа му, тъй като първо трябва да разтрогне договора си с "черно-белите". Факт е обаче, че няколко клуба водят битка за халфа, който дебютира за националния отбор при загубата с 0:3 от Швеция, след като получи повиквателна от Петър Хубчев.  

Ръководството на Славия също следи внимателно ситуацията с Райнов. "Белите" се интересуват и от Бирсент Карагерен, който също беше отписан от Ераносян.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017