Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, победиха Левски с 5:1. Двубоят от втория кръг на втората фаза на първенството се игра в комплекс "ДИТ". "Армейците", водени от треньора Атанас Борносузов, поведоха с гол на Йоан Борносузов в 16-ата минута, пише CSKA.BG. Последваха две попадения на Павел Жабов, който беше точен в 23-ата минута и пет по-късно. На почивката "червените" водеха с класическото 3:0. През втората част по още един гол реализираха синът на треньора - Борносузов-младши, както и Жабов, за да се стигне до категоричното 5:0. Авторът на хеттрика е син на бившия нападател на "армейците" Петър Жабов.

Минути преди края "сините" отбелязаха почетно попадение - 5:1.

Това е втора победа за талантите на ЦСКА през пролетната фаза на шампионата. В първия кръг "армейците" отвяха София Спорт с 9:0. 

През есенната фаза на първенството ЦСКА записа 11 успеха в 11 мача, но след зимната пауза класирането беше анулирано и "червените" започнаха на чисто предледването на титлата при набор 2004. В следващия кръг ЦСКА гостува на Витоша 13.  

ЦСКА 2004 - Левски 2004 5:1
Гомайстори: Павел Жабов (3 гола), Йоан Борносузов (2 гола)

Състав на ЦСКА: Иван Маринов (в), Мартин Влаевски, Николай Няголов, Валентин Ситнилски, Йоан Лозанов (к), Георги Шаламанов, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Кирил Великов, Ясен Цеков, Йоан Борносузов
Резерви: Милен Младенов, Виктор Атанасов, Васил Найденов, Габриел Александров, Ясен Спиров, Александър Божков
Старши треньор: Атанас Борносузов