ЦСКА си осигури услугите на три нови попълнения. Договори с клуба подписаха португалците Рубен Пинто и Руй Педро, както и добре познатият в България Вилмар Джордан. "Червените" не съобщават подробности относно контрактите на играчите. 

Халфът Пинто идва от португалския Беленензеш, където играе от 2015 година. За португалския клуб има 21 мача и 2 гола. Педро пък се подвизава през последните две години в Академика, като изиграва 57 мача. Вилмар Джордан, който беше играч на Литекс в периода 2013 - 2015 година, за последно бе част от китайският Тиендзин Теда.

Ето какво споделиха новите попълнения на "червените":

„Това беше лесно решение, играл съм в България и знам какъв клуб е ЦСКА. Нетърпелив съм да започна да играя и да бележа много голове”, сподели Джордан.

„Много съм щастлив да подпиша с толкова голям отбор. Нямам търпение да започна тренировки с новите съотборници”, каза пък при пристигането си на „Българска армия” Руй Педро.

„Доволен съм да бъда в толкова голям клуб с такива традиции и страхотни фенове. Развълнуван съм много, чух само името ЦСКА и дори и не се замислих”, са първите думи на Рубен Пинто като играч на "червените".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига