Треньорът на Левски Елин Топузаков призна, че в Левски витае напрежение от случващото се в ръководството на клуба. Той обаче обяви, че футболистите и треньорите имат всички условия и трябва да изпълняват своите задължения. Топчо каза още, че е готов да понесе своята отговорност за представянето и резултатите на "сините".

"Може би, не използвахме шанса, когато можеше да удвоим и да доиграем по-спокойно мача. Липсата на увереност и самочувствие ни изиграха лоша шега, направихме и грешка в защита, която беше наказана. След това опитахме на воля и желание да вкараме гол, но не стана", започна треньорът на Левски.

"Положението за гола на Локомотив (ГО) беше поредица от грешки. Получават се такива неща. Трябва да си готов във всеки един момент да поправиш грешката на съотборника си. Не може да виним само един човек за гола", каза младият наставник.

"Не видях ситуацията за дузпата добре. Божидар Краев се контузи след съприкосновението, но съдията така е преценил", коментира Топчо спорното положение за дузпа за "сините".

"Във всеки мач трябва да диктуваме темпото и да водим играта. Схемата не трябва да ни притеснява. Все пак имаме няколко контузени и наказани футболисти, което пречи да окомплектоваме максималния състав", продължи треньорът на Левски.

"Витае напрежение от случващото се в клуба, но не би трябвало някой от нас да се притеснява. Футболистите имат условия за работа, а от тях се иска да покажат най-доброто от себе си. Това положение не би трябвало да ни влияние", каза още Топузаков.

"Аз съм упорит човек и не смятам да се отказвам. Всеки един треньор обаче зависи от резултатите. Ако продължаваме да бъдем неубедителни, ще си понеса моята отговорност", коментира бъдещето си специалистът.

"Преди да мислим за ЦСКА, трябва да се подготвим за мача с Дунав, който е във вторник", завърши Топузаков.

 

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига