Старши треньорът на Верея Александър Томаш коментира победата над Монтана с 1:0, както и състоянието на Венцислав Бенгюзов. Халфът обаче получи тежка контузия след удар в главата и незабавно бе закаран в болница.

"Венци е в неврологичното отделение. Мисля, че е получил много тежко комоцио. Докторът каза, че е добре, но все още му се вие свят.

Първото нещо, което искам да кажа за мача, е да благодаря на тези истински мъже в съблекалнята. Свалям им шапка, въпреки всичките проблеми. Още преди мача казах, че Монтана е един отбор, от който някой ще си изпати много сериозно. Мисля, че като цяло, мачът не бе много добър за нас, но си взехме поука и днес играхме само за резултат“, призна той.

„Никога не сме искали да играем с дълги подавания както през първото полувреме, но заради напрежението и проблемите, които имаме, не успяхме да запазим главите си хладни. Аз обаче им свалям шапка за тази важна победа днес.

Няма нищо на всяка цена за нас. Направихме първата крачка, събирайки се всички заедно тук. Показахме, че можем да работим, кимаме амбицията да работим. Не са важни само следващите два мача с Ботев и Славия. Вярвам, че ще доведем този проект до самия край."

 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига