Сливнишки герой и Миньор (Перник) направиха зрелищно 3:3 в мач от Югозападната „В“ група. Двубоят беше изгледан от около 300 зрители в Сливница, а гостите бяха подкрепяни от гласовита агитка, кметицата на Перник Вяра Церовска и нейните заместници.

Миньор откри резултата в 24-ата минута, когато при изпълнение на ъглов удар отдясно, топката бе отправена на близката греда, вратарят Симеонов неумело се опита да я улови, тя му се изплъзна и тупна на голлинията, където връхлитащият Даниел Стефанов я заби в мрежата.

Домакините вдигнаха оборотите и още в 48-та минута Красимир Георгиев направи 30 метров рейд по левият фланг, центрира в наказателното поле, където току що влезлият Александър Александров изравни резултата. В 56-та минута той се възползва от суматоха в наказателното поле на Миньор и той със завъртане даде аванс на Сливнишки герой.

Десет минути по-късно Красимир Георгиев вкара за 3:1, след като бе изведен от Виктор Георгиев сам срещу вратаря. Домакините пропиляха натрупаната преднина само за две минути. Томислав Павлов намали с удар от границата на наказателното поле, а след това Митревски получи подарък от вратаря Симеонов, който не се намеси добре при центриране от корнер.

В края на мача директен червен картон получи защитникът на Сливнишки герой Ивайло Марков. След двубоя главният мениджър на тима от Сливница Венцислав Рангелов изказа остро недоволството си от решенията и поведението на съдията Димитър Буров.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА