Треньорът на Славия Владимир Иванов ще разбърка състава си за мача с Верея с желанието да размърда играчите си. Той ще предприеме своеобразна шокова терапия заради тежката загуба от Ботев и много важния мач с Верея, който на този етап се явява като малък финал за второто място в група А на втората осмица. Известно е, че след шамара от Ботев ръководството на „белите" постави ултиматум на Фугата, че ако остане на третото място в групата и играе баражи за спасение, треньорът ще си търси нова работа през лятото или ще се върна в школата на клуба. В момента Славия изостава на 2 точки зад Верея.

Владо Иванов обаче няма неизчерпаема скамейка и едва ли може да направи толкова смени, колкото му се иска. Все пак сигурно на пейката ще седне Стефан Велков, който направи и кошмарен мач срещу „жълто-черните". На негово място вероятно ще влезе Андреа Христов, който ще оформи тандем в центъра на отбраната с брат си Петко.

Очаква се също Ивайло Димитров-Косъма да започне на върха на атаката на мястото на младия Калоян Кръстев, както и Георги Йомов да смени невидимия в последния мач Божидар Васев.

„Белите" ще търсят победата с всички сили, тъй като дори равенство ще ги отдалечи много от възможността да играят плейофи за Лига Европа.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига