Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова даде интервю за „Канал 3“, в което разкри, че клубът разполага със средства за още нови играчи. Тя допълни, че Хеан Деса е постъпил неколегиално и върви към уволнение.

"Има бюджет за привличане на нови играчи, той е предвиден още преди време. Въпросът е дали спортното ръководство е избрало някого конкретно. Ако намерим подходящ футболист, но не с космическа цена и ако е нужен на отбора, ще го привлечем. Дори и да има играч, с когото разговаряме сега, няма да ви разкрия, защото трансферната политика на Левски е тайна. Ще се радваме да изненадаме приятно всички," обяви Иванова.

"Хеан Деса постъпи неколегиално. В Кодекса на труда има практика и ред, по който евентуално ще бъде освободен. Както знаете, той не се появи на тренировките, не уведоми отбора защо не е дошъл. Ние сме спазили цялата процедура и вървим към уволнение", допълни изпълнителният директор на „сините“.

"Подготвяме Общото събрание на клуба. Няма да има нещо изненадващо. То ще е просто едно редовно годишно Общо събрание. Какви ще са промените, ще разберете на 3 февруари", завърши Диана Иванова.

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017