Днес в 19:00 часа ЦСКА посреща Берое на "Българска армия" в среща от 8-ия кръг на Първа лига, която до голяма степен може да реши съдбата на треньора на "червените" Едуард Йорданеску.

Румънецът е под огромно напрежение заради слабото представяне на "армейците" в последно време и най-вече заради позорното отпадане от Локомотив (София) за Купата на България. Специалистът призова феновете за търпение, но според запознати при издънка на отбора тази вечер, той ще бъде освободен.

Берое също няма много поводи за радост напоследък. Тимът на Александър Димитров пристига в София след изненадващото отпадане от втородивизионния Септември за Купата на България. Старозагорци със сигурност ще искат да се реваншират на верните си привърженици и ще се опитат да извлекат максимума от кризата в редиците на ЦСКА.

Тази вечер на върха на атаката за домакините ще застане Густаво Кулма, който ще замени намиращия се в слаба форма Вилмар Джордан. В халфовата линия по всяка вероятност ще действат петима португалци -  Рубен Пинто, Диого Виана, Давид Симао, Руи Педро и Арсенио Нунеш. Станислав Манолев, Борислав Чорбаджийски, Александър Дюгеров и Антон Недялков оформат защитната линия на ЦСКА, докато на вратата ще застане Георги Китанов.

В Берое проблемите са свързани с травмата на Веселин Пенев, който ще бъде заменен от Атанас Зехиров. Другите в защита ще са Венцислав Василев, Илия Миланов и Иво Иванов. В халфовата линия ще се подвизават Том, Като, Милисавлевич и Василев, а в предни позиции ще действа Давид Манга, подкрепян от Георги Божилов.

ЦСКА - БЕРОЕ 

Вероятни състави:


Резултат с изображение за цскаЦСКА: Китанов; Манолев, Чорбаджийски, Дюлгеров, Недялков; Пинто; Виана, Педро, Симао, Арсенио; Кулма
Треньор: Е. Йорданеску


Резултат с изображение за бероеБерое: Макенджиев; В. Василев, Миланов, Иванов, Зехиров; Том, Като; Милисавлевич, Божилов, Василев; Манга
Треньор: А. Димитров

Съдия: Станислав Ставров

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига