Христо Стоичков се замеси в пореден скандал. Този път Камата прояви буйния си нрав на сватбата на дъщеря си Христина с хърватина Лука Белич. Носителят на Златната топка за 1994 година нападна и наби шофьор на журналистически екип на вестник "България днес". Представителите на медията явно не са били желани на събитието и подразнили Стоичков, който започнал саморазправа. За да избягат от мястото на инцидента шофьорът на екипа на изданието ударил кола на един от гостите на мястото.

Поведението на Стоичков бързо взриви социалните мрежи. Естествено, мненията са на двата полюса. Едните критикуват и оплюват здраво легендарния футболист, защитавайки личното пространство на семейството. "Псевдо журналистите са толкова нагли, че боят им е малко. Сватбата официално беше обявено, че няма да е публична и журналисти не са добре дошли", пише фен в социалните мрежи, а друг добавя "Никой няма право да снима без разрешение", "Покакени ли са?! Какво правят там", "Добре е направил".

Доста повече са хората, които заклеймяват постъпката на Стоичков. Някои от тях разумно задават въпроси, дали, ако някой опита да снимка Христо в Испания или САЩ и не е българин, ще последва бой.

"Нищо ново- простак и хулиган..."

"В Барселона щяха да го..., ама нали сме в България"

"Не може да си любимецът на народа и да биеш хората, има охрана, има полиция..."

"Популярността си има цена, ще не ще, трябва да я плаща. Какво се сърди на хората. Като е "любимец", не значи, че всичко му е позволено!"

"От скъсан цървул лачен чепик никога няма да стане"

"Този не заслужава дори да го коментирам"

"Не ме изненадва държанието на този простак!"

"Какво очаквате от един ритнитопковец...???"