Билетите за феновете на Дунав за предстоящия мач с Лудогорец са вече в продажба. Пропуските са с цена 8 лева. Броят им е ограничен, като 300 могат да бъдат намерени в магазин "SportLic" на бул. „Цар Фердинанд“ 3 в Русе (в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали) до петък от 10 до 19 часа. Те ще са за сектора за гости зад една от двете врати на „Лудогорец Арена“, който след ремонта си в края на миналата година бе преобразен от „клетка“ в „аквариум“ с прозрачни шумоизолирани прегради. 
Други 200 билета ще бъдат пуснати в продажба два часа преди началото на срещата на входа за гости на стадиона в Разград.

Припомняме, че „драконите“ гостуват на петкратния шампион от последните пет години в мач от предпоследния за редовния сезон 25-и кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 17:30 на 18 март, събота, и ще бъде излъчен директно по Диема спорт.

Организацията на феновете за гостуването също е под пара, като записванията за пътуването до Разград продължава в агенция „Стефани“ и магазин „Big Boys” на улица „Ангел Кънчев“ 23.

От русенския клуб припомнят, че преди отпътуването си привържениците на Дунав организират протест пред Градския стадион в Русе от 14:45 ч. в съботния ден. Те са недоволни от забавянето на ремонта на съоръжението, като изразяват и съмнения относно качеството на извършваните дейности, който би следвало да го съобразят с изискванията на БФС за домакинства на срещи от Първа лига.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига