Вратарят на националния отбор Николай Михайлов се отчете с поредно благородно дело. БЛИЦ СПОРТ научи, че стражът на Мерсин, който в събота пази на висота при победата с 2:0 над Холандия в световните квалификации, е дарил пари за лечението на малката Виктория Георгиева. 

Михайлов веднага е откликнал на молбата на Кирил Евтимов, с когото се е срещнал днес, запознал се е със случая на Вики. Стражът на Мерсин се надява час по-скоро малката принцеса да бъде излекувана и да живее нормално. Както вече стана ясно, двегодишното детенце има поставена диагноза “Морбус Хиршпрунг”, свързана с проблеми на част от дебелото и правото черво.

Сърцето и душата на футболния отбор на Министерство на финансите Кирил Евтимов привлече много известни личности към каузата и организира благотворителен футболен турнир часове преди мача с Холандия.

"Благодарни сме на Ники Михайлов, че с огромен интерес пожела да научи за Вики. Разказах му за болестта на малката принцеса и веднага дари средства. Утре ще обявим резултата от кампанията", сподели Кирил Евтимов пред БЛИЦ СПОРТ.