Управителният Съвет на Нефтохимик на днешното си заседание прие оставката на досегашният изпълнителен директор на бургазлии – Благомир Митрев. Както е известно Митрев напусна по лични причини. УС и цялото ръководство на Нефтохимик му благодариха за свършената работа през изминалите три месеца и му пожелаха успех и професионално развитие в бъдеще.

Бе взето решение поста изпълнителен директор да бъде зает от досегашният административен директор на „шейховете“ – Николай Тодоров. Той и останалите членове на УС са категорични, че Нефтохимик ще продължи доброто си представяне през 2017 година и целта за оставане в Първа лига ще бъде изпълнена. Днес стана ясно, че Станимир Димитров и Митко Трендафилов остават на своите постове и ще продължат работата си в клуба.

След заседанието стана ясно, че до края на първенството билетите за домакинските мачове на Нефтохимик ще останат на цена 3 лева, а пенсионери и ученици ще влизат само за един лев. От ръководството на отбора се надяват в бъдещите тежки битки от груповата фаза на първенството, феновете отново да подкрепят Нефтохимик, така какво беше в последното домакинство на „нафтата“ срещу Черно море.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига