Пирин (Благоевград) може да се подсили с един от нападателите, които ще бъдат освободени от Локомотив (Горна Оряховица). Става въпрос за 30-годишния Тихомир Кънев, съобщава „Тема Спорт”. През есенния дял той записа 9 мача в Първа професионална лига, като бе използван предимно от бившия старши треньор Ангел Червенков. След идването в тима на Цветан Генков и Матиас Курьор новият наставник Иван Колев го заби на пейката.

Според запознати старши треньорът на „орлетата“ Стефан Генов вече се е свързал с футболиста, който официално е свободен агент. Двамата са провели разговор, а през своия близки специалистът е споделил, че се надява да го привлече. Както е известно, Пирин се раздели с един нападател – албанеца Ндуе Муйеци.

За пролетта в тима се очаква да се завърне Иван Цветков, който почти сигурно ще проведе зимна подготовка с клуба от „Христо Ботев“. Развитие около преминаването на Кънев при благоевградчани се очаква да има в началото на януари. Интерес към 30-годишния нападателима от Етър и тим от втора дивизия на Гърция.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига