"Ха-ха-ха! Най-добрата реклама я правят мъртъвци! Само Левски!". Това написа в социалната мрежа Предраг Пажин след декларацията, която фенове на ЦСКА разпространиха по-рано.

Сектор "Г" скочи на чужденеца с най-много мачове за националния отбор на България: "Приятели, както повечето от вас са прочели, един бивш състезател (в никакъв случай не искаме да злоупотребяваме с думата "футболист") на отборчето от Подуене, чиито най-значими професионални успехи са трансфер в предпочитаната и любима на всички "сини легенди" дестинация отвъд Босфора, си позволи да опетни словесно на развален български свещените четири букви.

Този субект, който години наред измъчваше играчите на Локо (Мездра) и Ботев (Козлодуй), въобразявайки се за сръбския Марчело Липи, се опита да излее мозъчната си диария върху нас и ЦСКА, говорейки за "синдроми". Уви, за разлика от Пепеляшка и тиквата, която се превръща в приказна карета, посредственият дървосекач не може да се превърне в спортен анализатор, капацитет и мислител.

Съветваме въпросния господин да се съсредоточи върху това, в което е най-добър - топлоизолация, декоративни мазилки (или може би малко домашно насилие за разнообразие?) и да не словоблудства по темата ЦСКА.

А дали съществуваме, или не, ще се разбере най-точно утре от 17 до 19 часа.

И Предраг, лекцията е безплатна както за теб, така и за твоите събратя по мозАк.

от Фенклуб "Сектор Г".

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига