Павел Панов е един от хората, чието мнение винаги е значело много за левскарката общност. Поради тази причина БЛИЦ СПОРТ потърси "синята" легенда за коментар относно сътресенията в клуба през последните дни.

Бившият нападател изрази мнението, че Люпко Петрович не е избрал правилния момент, в който да напусне клуба. Все пак той отказа да укори сърбина за решението му, тъй като "всеки има право да напусне по законоустановения ред".

Панов смята, че е време "сините" да дадат шанс на Елин Топузаков и Асен Букарев, които според него имат качества да водят клуб от подобен ранг.

"Всеки треньор може да напусна по законоустановения ред, както и един клуб може да освободи даден наставник, когато пожелае. Така че, единственото нещо, което може да се коментира, е моментът, в който Петрович подаде оставка. Според мен не беше подходящ. Не мога да знам какви наистина са причините за това му решение, тъй като не съм в клуба. Щом така е преценил... ", сподели той пред БЛИЦ СПОРТ.

Панов коментира и шансовете на "сините" да постигнат нещо значимо през този сезон.

"Левски има сериозна конкуренция. Не е само Лудогорец. Има и други сериозни отбори, които искат да се борят за титлата, да се борят за местата, даващи право на участие в Европа. Левски има естествено своите шансове. Много е важно да бие Лудогорец в директните двубои".

"Като цяло мисля, че сега е трудно да се правят прогнози за представянето на Левски. Не се знае кой ще е треньор на тима. Аз мисля, че може би трябва да се даде шансове на младите треньори. Там са Елин Топузаков и Асен Букаров. Мисля, че натрупаха достатъчно опит. Все някога трябва да получат кредит на доверие. Така се изграждат качествени специалисти", добави Панов.  
Светлин ТОНЕВ/ БЛИЦ СПОРТ

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига