Станислав Тодоров от Шумен беше определен за главен рефер на финала за Купата на България между ЦСКА и Монтана. Очакваният с огромен интерес сблъсък е утре от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Асистенти на международния рефер Станислав Тодоров ще бъдат Иво Колев и Георги Дойнов. За четвърти рефер е определен Ивайло Стоянов, а съдийски наблюдател ще бъде шефът на родните съдии Петър Петров.

Припомняме, че Станислав Тодоров е един от най-недолюбваните съдии от ЦСКА. Пред 2013 година "червените" обвиниха шуменеца за загубата с 1:2 от Черно море, като "армейците" имаха претенции за нарушението при първия гол на "моряците", нарушението за дузпата при втория гол и отменения гол на Апостол Попов през втората част. След това Тодоров получи наказание, а по-късно Съдийската комисия го реабилитира. Още при първия случай, в който шуменецът имаше вариант отново да бъде пратен на мач на ЦСКА, от "Армията" излязоха с официална позиция, че категорично не го желаят повече на техни двубои.


24 май 2016 г. (вторник), 20:00 часа
Монтана - ЦСКА
Станислав Георгиев Тодоров, Иво Николаев Колев, Георги Йорданов Дойнов
Четвърти съдия: Ивайло Иванов Стоянов    
Съдийски наблюдател: Петър Стоянов Петров   
 

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!