Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев коментира победата на тима си над Верея с 2:1, както и слуховете, че ще премине в Лудогорец. Естествено, че Верея успя да ни затрудни. Много труден мач. За нас днес беше важно да спечелим. Не играхме толкова добре, но се радваме за победата. Хубаво е, че успяхме да спечелим, започна Неделев.

- Нормално е да има малко притеснение, все пак ние сме Ботев и не сме свикнали толкова мачове да губим. Затова казвам, че днес беше важно да спечелим. Може би предишните поражения се дължат повече на някои индивидуални грешки. Надявам се след тази победа да излезем с нужното самочувствие и да спечелим следващите два мача. Имаме нужното, но трябва да го покажем на терена.

Ние ще се готвим за Нефтохимик. Чака ни тежък мач, защото и на тях им трябват победи. Надявам се, че никой няма да подцени мача, но според мен всеки може да бие всеки в българското първенство, като изключим Лудогорец, разбира се.

Що се отнася до евентуален интерес от страна на Лудогорец...Никой не се е свързвал с мен, няма нищо такова. Аз съм си играч на Ботев до лятото, а после имам още една година в Германия.

От Майнц никой не се свързвал с мен, нито с ръководството на Ботев, така че мисля, че това са едни писаници, няма нищо вярно. На този етап съм в Ботев до лятото."

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига