Наставникът на Левски Николай Митов обяснимо беше разочарован след тежкото поражение с 0:3 от ЦСКА. "Най-слабият ни мач. Най-лошото е, че недоумявам защо почнахме с два гола от съблекалнята и мачът стана съвсем друг. Топката е в нас и ние грешим елементарно. Ще анализираме от къде идва това. Но нямаме право да започваме по този начин, опитни футболисти да отиграват така топката", коментира Митов. 

"Бях решил да потърся изненада, но не се получи, защото мачът започна с 2:0 за ЦСКА. До шестата минута вече беше 2:0 и мачът стана съвсем друг. Не може да не покажеш увереност и самочувствие и да си футболист на Левски. Ще си вземем изводите и каквото трябва, ще го направим", продължи треньорът и потвърди, че Николай Кръстев не е играл заради заболяване - "Кръстев е с вирус. Беше много отпаднал и затова пази Божидар Митрев. Не искам да давам персонална оценка на никого, има го това във футбола, затова влиза друг футболист." 

"Ще анализираме този мач. Трябва да си вземем поуките и да гледаме към срещата с Черно море. С победи се излиза от тази ситуация. На всеки един съм казал, че има време до 31 май да покаже, че има място в Левски", сподели Митов. 

Попитан какво е бъдещето му на "Герена", Жадното коментира: "Не е към мен този въпрос. Аз не съм притеснен. Ние трябва да изградим добър отбор, сега сме далеч. В много аспекти трябва да работим, за да се случи това, което е Левски. Имаме мачове до 31 май и след това гледаме напред. Феновете не заслужават това, което показахме днес", завърши треньорът на Левски.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига