Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки беше топло посрещнат на "Лаута", след като феновете на клуба виждат в негово лице спасението за любимия им отбор. Желанието на "смърфовете" беше изпълнено и те успяха да прогонят Коко Динев, в който се усъмняваха, че манипулира мачове с цел печалби от залози. На пресконференцията си тази вечер на "Лаута" Марешки заяви, че не толерира задкулисните действия и за него феърплеят е на първо място. Варненският бизнесмен дори обяви как ще изкорени "черното тото".

"Няма да участвам в задкулисни игри, не се занимавам с нечисти дейности. Искам феновете да виждат, че играем честно, че футболистите се раздават по терена. Предпочитам честна загуба, отколкото задкулисна победа. Мога да си купя титла, но за какво ми е? Такава няма да ми донесе удовлетворение", заяви Марешки.

"Върл противник съм на "черното тото", не съм участвал в подобни неща. Доста хора ще минат тест за лоялност към клуба. Футболист, който играе в този клуб, трябва да дава всичко от себе си за Локомотив (Пловдив). Ще стигнем и до крайност и преди всеки мач играчите ще отговарят един по един дали са залаги на дадения двубой. Имаме начини, за да ги проверим за честна игра и лоялност. Феновете бързо разбират кога един футболист играе за тях", каза новият шеф на Локо (Пд).

"Все още не съм наясно с много неща. Нямам представа. Трябват ми поне 2 месеца, за да се огледам. При всички положения за първия полусезон няма да правим резки промени. Господин Динев ще ми покаже, ще ме въведе в нещата. Аз се допитвам до много хора, след което взимам решенията сам", добави Марешки.