Едва 500 човекa уважиха представянето на четирите отбора на Левски в зала "Универсиада" - на футболния, волейболния, баскетболния и този по футзал. Най-много овации обраха волейболистите. Президентът на ВК Левски Владимир Николов помоли запалянковците да не предизвикват ексцесии по време на предстоящия сблъсък с ЦСКА идната сряда в зала "Арена Армеец" (от 19:30 часа).

На събитието тази вечер в зала "Универсиада" се очакваха поне 2000 зрители. Дойдоха обаче около 500, което донякъде разочарова организаторите.
 
Най-вероятно изключително разочароващата игра на футболистите на Елин Топузаков, които вчера отстъпиха с 0:1 на Пирин (Благоевград), е отказало феновете да дойдат в залата. Даниел Боримиров се извини от името на футболния отбор за съботната загуба. Към извиненията, които част от привържениците не приеха, влиза безплатно посещение на предстоящото домакинство срещу Локомотив (Горна Оряховица) следващия уикенд на "Герена". Всеки, закупил си билета от 5 лева за днешното събитие, ще може да посети и срещата от 21-ия кръг на Първа лига.