Станислав Маламов и Божидар Чорбаджийски разкриха прякорите си и мечтите си в телевизионен ефир. Футболистите на ЦСКА, които спечелиха вчера Купата на България споделиха, че се надяват да останат в отбора и разкриха какми са мечтите им в бъдеще

"В момента се наслаждаваме и не осъзнаваме какво сме направили. Доста се коментира от всички страни, че сме направили нещо доста голямо. Организацията е перфектна, вършим си работата, треньорите са загрижени за нас, всички са важни в клуба", сподели пред Диема Маламов, който вкара единствения и победен гол срещу Монтана във финала.

Той нарече съотборника си Чорбаджийски "смело сърце", асоциирайки го с известния филм с Мел Гибсън. Маламов пък разкри, че сред съотборника му известен в съблекалнята като "Белия бразилец".

"Трябва да си починем, в нас има още стрес и емоция, да изживеем момента и после ще видим какво ще стане. Надяваме се да останем в ЦСКА, надявам се всичко да се развие добре и ЦСКА да е в "А" група. Виждам се в Арсенал. Надявам се да сбъдна тази мечта, както сбъднах и тази от вчера", коментира Чорбаджийски.

Мечтата на Станислав Маламов е един ден да заиграе за Реал (Мадрид), както и да стане шампион с ЦСКА.