Популярен сайт за залози изчисли, че за посещението на домакински мач на Лудогорец в Шампионската лига разходите на фен от чужда страна биха били около 352 евро (296 паунда). Това нарежда "орлите" пред английските грандове Арсенал и Манчестър Сити в класация за най-скъпите дестинации за посещение на срещи в турнира. Лудогорец бе дори в една група с "топчиите" този сезон.

Българският шампион е на седмо място в класацията, а сумите в нея до голяма степен са относителни и са изчислени на базата на проучване в различни туристически агенции за цените за настаняване, билети за мач, пътуване, храна и напитки.

Най-скъпо за посещението на домакински мач на Лудогорец е пътуването до България, но и това зависи от коя европейска страна се предприема.

Барселона е начело в класацията като дестинация, която би струвала най-скъпо (515 евро или 433 паунда), като голяма част от парите ще са за билет за мач на “Камп Ноу” в най-престижния европейски клубен турнир.

На второ място е руският Ростов с 462 евро (388 паунда), като средствата тук са най-вече за пътуване, а трети е Монако с 435 евро (366 паунда), тъй като в Княжеството настаняването е доста скъпо. Пред Лудогорец в класацията са още ПСЖ, Олимпик (Лион) и Базел, а след българския тим остават Арсенал, Манчестър Сити и Бешикташ.



РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА