Много неприятна новина се е стоварила върху ЦСКА вчера, разбра БЛИЦ СПОРТ от достоверни източници. „Червените” се надяваха до последно да привлекат ганайския нападател Рафаел Двамена, който има действащ договор с Аустрия (Лустенау).

Както е известно, разговорите се проточиха дълго време – първо заради личните условия на футболиста, а след това и заради цената му.

Първоначално от австрийския клуб обявили, че Двамена струва 250 000 евро, а от Борисовата градина дали съгласие да платят парите.

Впоследствие обаче австрийците са вдигнали безумно много сумата, отсичайки, че ще се разделят с правата на играча срещу 1 милион евро.

„Това е безумие. Останахме шокирани, тъй като почти всичко беше договорено. На финалната права обаче цената беше изненадващо завишена. Ако не я свалят, няма как да вземем Рафаел”, откровени са от Борисовата градина.

Почти провалената сделка поставя в неприятна ситуация ЦСКА, защото отборът така и не може да привлече добър нападател.

Нашите източници добавиха, че въпреки всичко „червените” продължават да следят играчи за ахилесовата си пета – нападението. Става въпрос за играчи, подвизаващи се в холандското и белгийското първенство, както и за такива от по-долните нива на английския и френския футбол.
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017