Легендата на Нефтохимик Милен Георгиев отказа пост в клуба, който кандидатства за участие в "А" група от следващия сезон. Ръководството на "шейховете" предложило на футболния мениджър да стане изпълнителен директор. Милен Георгиев обаче отхвърлил подобен вариант.

"Имам достатъчно ангажименти. Работата ми е приятна, развивам се добре и съм си поставил цели за постигане. Предложението на Нефтохимик не е отхвърлено с лека ръка, това е родният ми клуб. Взех трудно решение. Отказът да стана директор обаче не ми пречи да помагам винаги, макар и не директно на Нефтохимик", обясни Милен Георгиев пред БЛИЦ СПОРТ.

Освен с трансфери на футболисти, бургаската легенда се занимава и с футболната си академия - "Бургас спорт", която е сред водещите детско-юношески школи у нас. В нея тренират повече от 150 деца от различни възрасти. Георгиев стопанисва и базата "Каменица Арена".

Припомняме, че Милен Георгиев е юноша на Нефтохимик. Той има зад гърба си 10 години с екипа на "шейховете". Автор е на първия гол за Нафтата "А" група. Печели два пъти купата на професионалната лига и сребърните медали от първенството на България през 1997 г.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ