Капитанът на Берое Иво Иванов беше разочарован след победата над Ботев (Пд) с 2:1 в плейоф за Лига Европа. "Искахме да вкараме повече агресия в началото, получи се. Втората част стана много тежко, но получихме гол. Победихме, но нямаше значение, само за хората остана да се радват. Бихме, но не ни помогна това, заяви той пред Диема Спорт.

-Нямахме какво да губим, много лош резултат от първия мач. Ако бяхме вкарали бърз втори гол, щеше да е различно. Целият отбор се раздаде 100%, това им бяхме обещали. Затова искам да благодаря на хората, които ни подкрепиха.

Всички имаха проблеми с контузии, затова искам да благодаря на всички, които играха. Все пак е краят на сезона. Паника нямаше, но само трима бяхме в защита. Ботев има добри изпълнители на контраатака, получи им се едно положение и тогава всичко свърши.

Има момчета, на които им изтичат договорите и тепърва ще решаваме. Не искам да коментирам сега, ще говоря с ръководството, още не мога да кажа 100%. Моето желание е да играя за Берое, тук съм израснал, но ще видим. Готов съм на компромиси, до 4-5 дни ще се знае всичко.

Доколкото разбрах, Ферарио Спасов остава, той е наш треньор. Ние си казахме в съблекалнята да се раздадем докрай, той ни го обяви, всеки го послуша и се раздадохме."

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига