Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров обяви, че може да напусне клуба след загубата с 1:4 от Нефтохимик. Младият наставник пое тима на 14 март и все още няма два цели месеца начело на "железничарите".

Той заплаши, че ако играчите покажат същото отношение и в следващия мач с Пирин, той може да не води отбора за баражите за оцеляване със Славия.

"Не приличахме на себе си в този мач, не беше това отборът, който игра добре в предишните мачове. Това сякаш беше друг отбор. Преди моето идване се виждаше, че тези футболисти редуваха нелоши с добри игри. Днес това пак се видя и аз няма да позволя да продължи", обяви Димитров.

"Но при положение, че съм с вързани с ръце, чудя се дали да остана за баражите. Не може играчите да имат такова отношение към играта. Видя се, че с моето идване отборът живна, ръководителите полагат огромни усилия да го има този клуб, всичко е перфектно за играчите и затова аз не мога да си позволя такива игри", допълни треньорът.

"Ако не се поправим до мача с Пирин и не видим този отбор, който излизаше в предишните мачове, по-добре да дойде друг. Явно смените им се отразяват добре, така че ако това е добре... Ще видим, има време. Не може вината само да се хвърли върху играчите. Гледаме първо себе си, имаме време да се поправим."

"Ако играчите не променят поведението си, ще има смяна. Разочарован съм от поведението им в този двубой. Поздравявам Нефтохимик, който ни победи с желание и тичане", заяви още Димитров.

"Преди баражите със Славия имаме мач с Пирин, ние мислим мач за мач и си вадим поуки. Не мисля сега за Славия, а за Пирин и мисля за поведението и отношението, което показаха играчите днес", завърши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица).

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига