Спортно-техническият директор на Локомотив (Горна Оряховица) Ивайло Йорданов скочи на съдията Тихомир Алексов и обвини него и помощниците му за поражението. Героят от САЩ’94 каза, че клубът обмисля жалба срещу бригадата и допълни, че е усетил тенденция в отсъжданията им от първата минута.

"Един човек, не – петима, опорочиха днес мача. Обмисляме да подадем жалба срещу съдийството. Дали ще има ефект, е друг въпрос. Много слабо съдийство. Дали сме недоволни от червения картон и дузпата? Не бяха само тези отсъждания. От началните минути се видя, че има една тенденция да се свири срещу Локомотив. Не оправдавам играчите и Муса за червения картон, но когато един съдия започне да свири така, всеки би се изнервил. Аз като бивш футболист мога да кажа, че това нещо не влияе добре на всички играчи.

По принцип си има комисия, която гледа мача, грешките и естествено е надявам да има наказания. Защото ако няма, ще продължават да свирят така. Не ми се нрави на мен това, не искам да гледам такива неща.

Всички могат да видят как съдиите свирят. Аз не искам да говоря срещу тях, но когато има тенденция, не се получава. Трябва да се вземат мерки. А какви мерки, има си комисии”, каза още Йорданов.

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига