Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо, заяви че зимната селекция на тима ще приключи с привличането на нигерийски нападател, за когото БЛИЦ СПОРТ първи информира. Той отвърна и на президента на Славия Венци Стефанов, който атакува "сините".

"Интервюто на Венци Стефанов мога да го опрелича като комично. Би трябвало да играе в някоя комедия, а не да бъде футболен президент", сподели Иванов.

"Офертата е приета от нигерийския клуб, очакваме да подпишем договор с играча, смятам, че тези дни ако не се случи нещо непредвидено, в близките дни ще подпишем договор с играча", коментира спортният директор на "сините" пред "Гонг".

"С привличането на нигериеца селекцията приключва. Взехме добри футболисти, зимата е трудно да се привличат нови попълнения. Много футболисти ни отказаха. Едно е какво искаш, друго е какво можеш да вземеш", продължи Гонзо и допълни, че е имало разминаване в изказванията му за селекцията с цел да се намали напрежението върху отбора.

Не трябва да знаете всичко, исках да поспадне напрежението, всеки ден се публикуваха някакви информации, това създаваше напрежение и върху треньора", заяви Иванов. 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!